Foto's genomen tijdens een reis door Frankrijk van oude reclames op muren van huizen . Vaak verweerde en vervaagde boodschappen over merkartikelen van rond 1950.Meestal op het eerste en laatste huis van een dorp op de buitenste gevel zodat je er altijd op kijkt als je het dorp inrijdt zowel vanuit het noorden als het zuiden.

uit 2006 tot 2006 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Grande Chartreuse

2006

Een poster uit 1920 om een likeur aan te prijzen. Gemaakt door monniken uit de abdij van Chartreuse.tentoongesteld in de langste kelder van Europa.

Visitez le cave

2006

Een uitnodiging om de kelder van Chartreuse te bezoeken en een bewegwijzering er naar toe. Een grote pijl erop in de richting van de tegenoverliggende kelder. Op een zijgevel in rood ,wit en blauw.

Teleavia

2006

Een muurschildering op de D6 bij Riez, over koelkasttechnique in vliegtuigen. Froid ménager et téléviseurs, en Frigeavia. nog vaag een ijskristal te zien de okerkleur is met zwart het sterkst boven rood.

Total plus

2006

Een benzine merk, aanduidiing van een pompstation op 4 km afstand van het bord , het station is alllang verdwenen. In de kleuren van het benzine merk rood wit en blauw.

Chocolat

2006

Een muurschildering aan de voorzijde van een huis, de meeste reclames staan op de zijgevel.Deze is nog vrij duidelijk van kleur en vorm.

Chocolat 2

2006

Dezelfde reclame na 4weken.De kleuren oker geel voor de achtergrond en het merk Cemoit in rode letters met witte achtergrond.

Blauwe Dubonnet

2006

In Aups , oude Provencaalse stad op voorgevel van huis, daar waar je vroeger de stad in kwam. Goed bewaard gebleven, ziet er erg mooi uit.

Rode Dubonnet

2006

Muurschildering van een sterke drank, Dubonnet. Deze merkreclame is er in het blauw-wit in Aups en in het rood-wit, in midden Frankrijk .De beide afbeeldingen hebben het zelfde lettertype gebruikt de vormgeving is anders.

Du Bonnet 3

2006

Een smalle reclame in 3 kleuren. Rood wit en blauw, wel hetzelfde lettertype andere vormgeving, alleen het merkstempel als extra.Op een oude gevel wrs 60 jaar oud.

Trompe l'oeil

2006

Een moderne gevel met 2 ramen van stapelglazen met een muurschildering om de ramen diepte te geven , en geschilderde lakens.!