• Integratie in Oirschot

  Het doek Integratie komt op een ezel te staan in de gemeentehal , om de burgers bewust te maken, dat je door interactie elkaar kunt helpen en kunt integreren. Het is een kleurig doek met 5 personen erop die met elkaar communiceren.
  Gemeentehuis, Deken Frankenstraat 3, Oirschot, Nederland
  12 februari 2007 tot en met 31 maart 2007
  Meer informatie
 • Integratie

  Het doek Integratie is verhuisd van het gemeentehuis naar het Heerbeeck College. Om daar een drie weken te staan in de hal, daar waar de leerlingen studeren en overblijven. Ik kan met deze actie 1700 jongeren bereiken om even over integratie na te denken. Ik denk dat de jeugd van grote invloed kan zijn op de maatschappij en een grote invloed heeft op zijn directe omgeving.
  Heerbeeck College., Willem de Zwijgerweg 150, Best, Nederland
  28 november 2006 tot en met 22 december 2006
  Meer informatie
 • Integratie

  Het doek Integratie is te zien in de wachthal omdat communicatie in taal en gebaar interactie geeft en integratie bevordert. Help elkaar door de weg te wijzen, met respect voor een ander.Het doek gaat in zoveel mogelijk gemeentehuizen van Nederland geexposeerd worden omdat je daar als burger op bezoek bent bij de ambtenarij. Dan kan je er net zo goed even bij stilstaan en over nadenken.
  In de wachthal van het gemeentehuis te Best, Raadhuisplein 1, Best, Nederland
  29 oktober 2006 tot en met 29 oktober 2006
  Meer informatie
 • Dutch Design Week .Gallery Pallieter,Diversus.

  DDW in Eindhoven , het grootste design evenement van Nederland. Op 40 locaties in de stad productdesign , industrieel ontwerp en grafischontwerp.Mooie foto's van grafisch ontwerper Jacque Offenbach en mijn doeken in Pallieter.
  Gallery Pallieter, Nieuwe Fellenoord 48, Eindhoven, Nederland
  21 oktober 2006 tot en met 29 oktober 2006
  Meer informatie